Met ons service abonnement bent u altijd zeker van een goed lopend riool


Het service abonnement van MMA Ontstoppingsdienst

Het is logisch dat water van uw douche, wc en afvoer netjes wordt afgevoerd. Ten minste, zo lang er maar geen problemen met de riolering zijn. We beseffen het niet vaak maar we vertrouwen er op dat onze riolering het altijd doet, maar dit is niet altijd het geval. Als woningeigenaar bent u zelf verantwoordelijk voor alle leidingen in uw woning tot het gemeenteriool. Conclusie: problemen met uw riolering binnen uw woning komen voor uw eigen rekening. Deze kosten kunnen oplopen tot in de duizenden euro’s. Wist u dat er in een woning gemiddeld vijftien afvoerpunten zitten waar allemaal problemen mee kunnen ontstaan? Een verstopte wc, afvoer of douche zorgt voor veel vieze ellende. Ze kunnen namelijk overstromen, met als gevolg: stank, overlast en tot overmaat van ramp lekkage. Dit zorgt voor ernstige schade aan uw woning. Dus; als er iets mis is met uw riolering moet dat natuurlijk zo snel mogelijk worden opgelost.

MMA Ontstoppingsdienst biedt de oplossing: Een service abonnement. Bij problemen zijn wij 24 uur, 7 dagen in de week bereikbaar. Binnen enkele minuten komt er een gecertificeerde monteur langs die voorzien is van het VCA certificaat. Wij lossen het probleem op binnen een mum van tijd zonder dat u voor onverwachte voorrijkosten of behandelingskosten komt te staan.

De voordelen van een ontstopping service abonnement

  • Geen onverwachte voorrijkosten of behandelingskosten
  • Altijd direct geholpen
  • 24/7 bereikbaar en beschikbaar
  • Alleen gecertificeerde loodgieters
  • Een langere levensduur van uw riool
  • U voorkomt hoge reparatiekosten en onverwachte (hoge kosten)

24/7 beschikbaar & bereikbaar

MMA Ontstoppingsdienst is 24 uur, 7 dagen per week beschikbaar om al uw verstoppingen direct te verhelpen.

Alleen gecertificeerde loodgieters

Al onze loodgieters zijn voorzien van het landelijke VCA certificaat. Wij werken volgens de normen van VCA.

Kosten voor de klant:

Als houder van een ontstopping service abonnement bent u dag en nacht verzekerd van een goed lopende riolering. Het ontstopping service abonnement kost € 8,45 per maand, maar u kunt er ook voor kiezen om het hele jaar voorzien te worden.

Rioolontstopping voor bedrijven

Een riool zelf ontstoppen is niet alleen een naar klusje, het kan ook gevaarlijk zijn. Een riolering is namelijk erg gevoelig. Er kan al snel schade ontstaan. Bij grote bedrijven kan het daarom een probleem zijn een ontstopping te verwijderen omdat hier, anders dan een normaal woonhuis, meer afvoerpunten zitten waar problemen kunnen ontstaan. Maar of u nu thuis last heeft van een ontstopping of op uw werk, het blijft net zo vervelend.

Voorkomen is beter dan genezen. Sluit voor 31-12-2019 een ontstopping service abonnement af en ga ontstoppingsvrij 2020 door. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos kunt wonen en u klaar bent voor de toekomst.