Onze werkgebieden

MMA Ontstoppingsdienst is al jarenlang dé betrouwbare ontstoppingsdienst van Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland.. Met onze unieke loodgieter spoedservice bent u er zeker van dat uw verstopping snel en vakkundig worden verholpen. Wij maken gebruik van professionele technieken die al jarenlang beproefd zijn in het loodgietersvak.

Verstoppingen

Is uw WC verstopt of is uw afvoer verstopt? Neem dan direct contact op met uw MMA Ontstoppingsdienst, onze spoed loodgieter is snel ter plaatse om uw probleem te verhelpen. MMA Ontstoppingsdienst is 24 uur per dag, 7 dagen per de week bereikbaar om uw afvoer te ontstoppen.

Onze vakmensen komen dezelfde dag nog bij u langs en pakken het probleem voor u aan. Of het nu gaat om het verhelpen van een verstopping in de wc, afvoer of juist in de badkamer, MMA Ontstoppingsdienst staat altijd voor u klaar!

WC verstopt, afvoer verstopt of riool verstopt

Is uw riool, afvoer of WC verstopt, dan heeft u een probleem. MMA Ontstoppingsdienst is dé loodgieter specialist in het verhelpen van alle verstoppingen in huis. 


Vraag een offerte aan!